Over Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager beveiligt al uw wachtwoorden en andere gevoelige informatie (bijvoorbeeld gegevens van paspoorten en financiële of medische gegevens) met een enkel hoofdwachtwoord. U kunt Kaspersky Password Manager installeren op desktops, laptops en mobiele apparaten met Microsoft® Windows®, macOS, Android™, iOS™ of iPadOS om al uw gegevens veilig en gesynchroniseerd te houden.

Uw wachtwoorden en andere belangrijke informatie altijd bij de hand hebben

Kaspersky Password Manager slaat de volgende soorten informatie op:

Voor meer informatie raadpleegt u Soorten gegevens die door Kaspersky Password Manager worden beschermd.

Online formulieren automatisch laten invullen

Kaspersky Password Manager kan gebruikersgegevens, adressen en gegevens van bankpassen die u hebt opgeslagen in uw kluis automatisch invullen in online formulieren voor u. Meer info.

Uw gevoelige informatie beschermen

Uw kluis is beveiligd met een hoofdwachtwoord. Kaspersky Password Manager bewaart alle gegevens in versleutelde vorm en ontsleutelt deze alleen als u het hoofdwachtwoord invoert. Kaspersky Password Manager slaat uw hoofdwachtwoord nergens op en u bent de enige die het kent. Zonder het hoofdwachtwoord hebt u geen toegang meer tot uw gegevens. Als u het vergeet of kwijtraakt, hebt u dus geen toegang meer tot uw gegevens. Meer info.

Uw gegevens exporteren en een back-up ervan maken

U kunt uw gegevens afdrukken of back-ups van uw kluis maken om gegevens terug te zetten als u die per ongeluk hebt verwijderd. Meer info.

Wachtwoorden importeren vanuit andere wachtwoordbeheerders

U kunt de aanmelding bij websites en programma's stroomlijnen, alsook online formulieren invullen, door al uw wachtwoorden in een enkel vertrouwd programma te bewaren. Uw accounts verplaatsen vanuit andere wachtwoordbeheerders is nu gemakkelijker. U kunt nu uw logins en wachtwoorden vanuit een CSV-bestand importeren. Meer info.

Controleren of wachtwoorden veilig zijn

Ontdek met één klik hoe sterk uw wachtwoorden zijn en achterhaal of een wachtwoord voor meerdere accounts wordt gebruikt. Meer info.

Sterke wachtwoorden genereren

Gebruik Wachtwoordgenerator om unieke en sterke wachtwoorden te genereren die voldoen aan de meest strikte beveiligingsnormen. Meer info.

Gegevens tussen meerdere apparaten synchroniseren

Houd uw gegevens up-to-date en consistent op al uw apparaten en zet uw gegevens terug als u een apparaat vervangt of kwijtraakt. Meer info.

Uw gegevens online beheren

Beheer al uw gegevens in My Kaspersky en krijg toegang ertoe vanaf elk apparaat dat met internet is verbonden. Meer info.